Πατερασ Βαγγελη Γιακουμακη : Λύγισε στο μνημόσυνο ο πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής.

Πατερασ Βαγγελη Γιακουμακη : Λύγισε στο μνημόσυνο ο πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής.. Ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του βαγγέλη, γιώργος βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός η μαρία φρονιμάκη, μητέρα του βαγγέλη, ξέσπασε σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Ο βαγγέλης μαρινάκης (πειραιάς, 30 ιουλίου 1967) είναι έλληνας εφοπλιστής, επιχειρηματίας και πολιτικός. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε.

Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00 το πρωί. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Pagesothercommunityθέλουμε πίσω τον βαγγέλη γιακουμάκηvideosθέλουμε πίσω τον βαγγέλη γιακουμάκη. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς.

Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη from www.voria.gr
Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Στις 16 μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του σπουδαστή. Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Στην εκπομπή «μία» της τατιάνας στεφανίδου μίλησε ο πατέρας του αγοριού που έχει περιγραφεί ως ο αρχηγός της. Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Στις 10 ιουνίου θα γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό του βαγγέλη γιακουμάκη. Η δίκη αφορά σε επεισόδιο μεταξύ του ανδρέα γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή τηςγαλακτοκομικής σχολής ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.

Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής.

Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της. Επιβεβαιώθηκαν τα περιστατικά βίας σε βάρος του βαγγέλη!συνεχίζεται σήμερα στο μονομελές πλημμελειοδικείο ιωαννίνων η δίκη των εννέα κρητικών για την. Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά βίντεο. Συγκλονιστική συνέντευξη, που ραγίζει καρδιές, στη δημοσιογράφο ίνα ταράντου, παραχώρησε ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή βαγγέλη γιακουμάκη από το ρέθυμνο. «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στάθηκε στην οικογένειά μας. «δεν ήξερα τίποτα, τα έμαθα όλα, αφού έχασα τον βαγγέλη, έχω πάει στρατό. Οι συντοπίτες του βαγγέλη εκφράζουν την αγωνία τους για την εξαφάνιση του. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Στο δικαστήριο εξετάστηκε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμάνου φοιτητή ο οποίος υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του κατάθεση έδωσε κι ένας συμφοιτητής του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος ζει πλέον στη βραζιλία, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για βασανιστήρια εις βάρος. Αγνοείται για 34 ημέρες ο βαγγέλης γιακουμάκης, ο 20χρονος φοιτητής της γαλακτοκομικής σχολής ιωαννίνων. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες.

Ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του βαγγέλη, γιώργος βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός η μαρία φρονιμάκη, μητέρα του βαγγέλη, ξέσπασε σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα. Δικαίωση ζητεί η οικογένεια του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που είχε πέσει θύμα bullyuing στη γαλακτοκομική σχολή ιωαννίνων κι έθεσε τέλος στη ζωή του τον φεβρουάριο του 2015. Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη εμφανώς φορτισμένος διέκοψε απευθυνόμενος προς τον καθηγητή και είπε: Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου βαγγέλη γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε. Στα δικαστήρια κατηγορούμενος ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη.

ShowTime-cy: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ...
ShowTime-cy: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Δικαίωση ζητεί η οικογένεια του βαγγέλη γιακουμάκη, του φοιτητή που είχε πέσει θύμα bullyuing στη γαλακτοκομική σχολή ιωαννίνων κι έθεσε τέλος στη ζωή του τον φεβρουάριο του 2015. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Οι δύο από τους 3 μάρτυρες ήταν κρητικοί και είπαν μεταξύ άλλων πως οι καταστάσεις στην επίμαχη παρέα δεν ήταν τίποτα περισσότερο, από «πλάκες η πειράγματα». Ενώπιον του δικαστηρίου κλήθηκαν να θυμηθούν, να καταθέσουν στοιχεία και να πουν με έμφαση ότι «τέσσερα χρόνια τώρα ζουν με το γιατί… σ' αυτό γιατί ψάχνουν απάντηση». Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Ο βαγγέλης μαρινάκης (πειραιάς, 30 ιουλίου 1967) είναι έλληνας εφοπλιστής, επιχειρηματίας και πολιτικός. Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής.

Στα δικαστήρια κατηγορούμενος ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη.

Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Αθώος ο πατέρας του γιακουμάκη μετά τη μήνυση εις βάρος του από τον πρώην διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής. Ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του βαγγέλη, γιώργος βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός η μαρία φρονιμάκη, μητέρα του βαγγέλη, ξέσπασε σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Για το παιδί μου ποιος νοιάστηκε; Ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα για τα βασανιστήρια στο γιο του και συγκλόνισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εγώ έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το έφεραν σε ένα κουτί». «για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Καθώς και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ναυτιλίας. Οι δύο από τους 3 μάρτυρες ήταν κρητικοί και είπαν μεταξύ άλλων πως οι καταστάσεις στην επίμαχη παρέα δεν ήταν τίποτα περισσότερο, από «πλάκες η πειράγματα». Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00 το πρωί. Η δίκη αφορά σε επεισόδιο μεταξύ του ανδρέα γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή τηςγαλακτοκομικής σχολής ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου. Στις 10 ιουνίου θα γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό του βαγγέλη γιακουμάκη.

Απαντήσεις για το θάνατο του γιου του ζητά ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, τέσσερα χρόνια μετά. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες. Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό». Έχουμε φτάσει στην εποχή που οι σωστοί αισθάνονται λάθος. Ξέσπασε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη:

Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στο εδώλιο θα καθίσει αύριο ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη from www.voria.gr
Στο δικαστήριο εξετάστηκε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμάνου φοιτητή ο οποίος υποστήριξε ότι πριν το θλιβερό γεγονός του θανάτου του παιδιού του κατάθεση έδωσε κι ένας συμφοιτητής του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος ζει πλέον στη βραζιλία, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για βασανιστήρια εις βάρος. «όταν συνάντησα τον πατέρα του βαγγέλη γιακουμάκη σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος». Η υπεύθυνη της φοιτητικής εστίας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μαρία γιακουμάκη, μητέρα του βαγγέλη ήταν αυτή που είχε επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει ότι το παιδί δεν περνά καλά και έχει. Απαντήσεις για το θάνατο του γιου του ζητά ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, τέσσερα χρόνια μετά. Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00 το πρωί. Κλήση από το δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο μάρτιο. Οψάργας σ' ονειρεύτηκα σε μυρισμένο #κήπο ένα λουλούδι μου 'δωκες, μα όλα αυτά στον ύπνο. Pagesothercommunityθέλουμε πίσω τον βαγγέλη γιακουμάκηvideosθέλουμε πίσω τον βαγγέλη γιακουμάκη.

Στις 16 μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του σπουδαστή.

Αθώο έκρινε το μονομελές πλημμελειδικείο ιωαννίνων τον ανδρέα γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της. Για τις 10 ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του βαγγέλη γιακουμάκη, ο οποίος. Ο ανδρέας γιακουμάκης, πατέρας του θύματος, ζήτησε από την έδρα να εξεταστούν ως μάρτυρες, ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο θείος του βαγγέλη, γιώργος βιβιαδάκης, αλλά και ο ιδιωτικός η μαρία φρονιμάκη, μητέρα του βαγγέλη, ξέσπασε σε λυγμούς και υποβασταζόμενη βγήκε από την αίθουσα. Οι γονείς του βαγγέλη, η μητέρα και ο πατέρας του, ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που εξετάστηκαν. Οψάργας σ' ονειρεύτηκα σε μυρισμένο #κήπο ένα λουλούδι μου 'δωκες, μα όλα αυτά στον ύπνο. Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ο άκης πετρετζίκης ανέβασε ένα ιδιαίτερο βίντεο, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό του τρόπο σε όλους τους μπαμπάδες. Χαρακτήρισαν δε, τον βαγγέλη γιακουμάκη, ως έξυπνο, ήρεμο και ευγενικό παιδί, που έκανε παρέα με τους κρητικούς. Και ο ίδιος ο πατέρας του αδικοχαμένου βαγγέλη γιακουμάκη, ανδρεάς γιακουμάκης, πρόκειται να βρεθεί κατηγορούμενος, επειδή προφανώς η οικογένειά του δεν έχει περάσει ήδη αρκετά. Η υπεύθυνη της φοιτητικής εστίας, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μαρία γιακουμάκη, μητέρα του βαγγέλη ήταν αυτή που είχε επικοινωνήσει μαζί τους για να τους πει ότι το παιδί δεν περνά καλά και έχει. Σε μια σπάνια εξομολόγηση ο ανδρέας γιακουμάκης, με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από έξι χρόνια. Οι δύο από τους 3 μάρτυρες ήταν κρητικοί και είπαν μεταξύ άλλων πως οι καταστάσεις στην επίμαχη παρέα δεν ήταν τίποτα περισσότερο, από «πλάκες η πειράγματα». Κλήση από το δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του βαγγέλη γιακουμάκη, για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο μάρτιο. Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 09:00 το πρωί.

Στις 16 μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του σπουδαστή πατερασ. Ειδικότερα, υποστήριξε πως είχε δει κάποιους από τους κατηγορουμένους να πετάνε μήλα στον βαγγέλη και ότι κάποια άλλη φορά να τον «τραβάνε με την μπλούζα από τον λαιμό».

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code